Ponosni sponzorji 18. dm teka za ženske: nepozabni utrinki in zdravje na dosegu roke

Pretekli vikend se je zgodil že 18. dm tek za ženske, dogodek, ki združuje tisoče žensk po vsej Sloveniji v duhu zdravja, gibanja in solidarnosti. Kot ponosni sponzorji tega izjemnega dogodka smo bili navdušeni nad energijo, vztrajnostjo in pozitivnostjo vseh udeleženk.

Na naši stojnici so tekačice in obiskovalke lahko spoznale ter preizkusile široko paleto naših visokokakovostnih prehranskih dopolnil in izdelkov za izboljšanje zdravja.

Dermo in Flexi kolagen

Ti prehranski dopolnili podpirata zdravje kože in sklepov. Dermo kolagen izboljšuje elastičnost kože in zmanjšuje znake staranja, medtem ko Flexi kolagen krepi sklepe in spodbuja gibljivost.

Estado puro magnezij direkt in magnezij marino

Magnezij je ključnega pomena za pravilno delovanje mišic in živčevja. Naši magnezijevi izdelki pripomorejo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter podpirajo normalno delovanje mišic.

Nivelflex krema in kapsule

Izdelka za izboljšanje gibljivosti in zdravje sklepov. Krema lajša bolečine in zmanjšuje vnetja, kapsule pa podpirajo regeneracijo in zdravje sklepov.

Apicol Jaleton in matični mleček

Naravna izdelka, ki krepita imunski sistem in zagotavljata energijo. Apicol Jaleton je bogat z vitamini in minerali, medtem ko matični mleček vsebuje edinstvene hranilne snovi, ki podpirajo splošno dobro počutje.

Orsovit vitamini za otroke

Posebej zasnovani vitamini za najmlajše, ki podpirajo zdrav razvoj in imunski sistem otrok. Orsovit vitamini so obogateni z bistvenimi hranili, ki so ključna za rast in zdravje otrok.

Poleg tega smo na naši stojnici pripravljali tudi osvežilne napitke z Derma kolagenom. Naša posebna priporočila so bila, da se Dermo kolagen najbolje ujema z ananasovim sokom, ki poleg izjemnega okusa ponuja tudi dodatne vitamine in antioksidante.

Naše prisotnosti in aktivnosti so bile deležne veliko pozitivnih odzivov, kar nas navdaja z veseljem in ponosom, da smo lahko del tako pomembnega dogodka.

Radi bi se zahvalili vsem ženskam, ki so se udeležile teka in s tem pokazale svojo zavezanost zdravju in aktivnemu življenjskemu slogu. Prav tako čestitke organizatorjem za odlično izvedbo teka in za nepozaben dogodek, ki nas je vse povezal.

Naša zaveza k podpori zdravja in dobrega počutja se s tem dogodkom ne konča. Veselimo se novih priložnosti, da vam ponudimo najboljše, kar narava in znanost lahko ponudita za vaše zdravje.

 

 

Prijavite se in uživajte
prednost registriranih strank.

Registriran kupec prejme
-10% POPUST
za vse nakupe

Bi želeli popust ob naslednjem nakupu?

Prijavite se na naše e-novice in prejmite kupon za 10% popust pri naslednjem nakupu.

Prijavite se in uživajte
prednost registriranih strank.

Registriran kupec prejme
-10% POPUST
za vse nakupe

Bi želeli popust ob naslednjem nakupu?

Prijavite se na naše e-novice in prejmite kupon za 10% popust pri naslednjem nakupu.