Aloe vera

Izdelki za nego z aloe vero so priljubljeni zaradi svojih številnih koristi za kožo. Aloe vera gel je naravno vlažilno sredstvo, ki pomaga pomiriti in osvežiti kožo. Uporablja se lahko za zdravljenje opeklin, pomiritev draženja ter spodbujanje celjenja ran. Spodbuja obnovo kože in jo tudi vlaži ter ustvari zaščitni film, ki varuje kožo pred škodljivimi okoljskimi dejavniki.

Vsi artikli:

 • Specchiasol
 • 150 ml
 • Koža
9,49 €
Aloe vera gel 100% organski je idealen za vlaženje in zaščito kože. Bogat z lastnostmi aloe vere, je primeren tudi za ...
 • Dermapharm
 • 200 ml
 • Zdravje kože
11,99 €
Losjon Derma After Sun Derma losjon po sončenju je negovalni losjon za po sončenju z aloe vero, karitejevim maslom ...
 • Dermapharm
 • 200 ml
 • Zdravje kože
14,99 €
Sorbet Derma After Sun, Derma After Sun Sorbet je odlična izbira, ko koža po prijetnem sončenju potrebuje veliko ...
 • Tongil
 • 100 ml
 • Sklepi
19,99 €
NivelFlex krema za sklepe predstavlja trojno moč v boju s težavami v sklepih. Masažna krema z nežnim učinkom hlajenja ki ...

Pogosta vprašanja

Da, aloe vera gel je odličen naravni vlažilec, primeren za vsakodnevno uporabo. Ne masti kože, hitro se vpije in pomaga pri vzdrževanju njene hidratacije.

Da, aloe vera lahko pomaga pri aknah zaradi svojih protivnetnih in antibakterijskih lastnosti. Zmanjšuje rdečico in vnetje ter pospešuje celjenje.

Aloe vera se uporablja zaradi svojih vlažilnih, protivnetnih, antibakterijskih in zdravilnih lastnosti. Pomaga pri vlaženju kože, zmanjšanju vnetij, zdravljenju ran in izboljšanju splošnega zdravja kože.

Da, aloe vera je zelo učinkovita pri zdravljenju sončnih opeklin. Ima hladilne in protivnetne lastnosti, ki pomirjajo opečeno kožo, zmanjšujejo rdečico in bolečino ter pospešujejo regeneracijo kože.

Aloe vera gel nanesite neposredno na kožo po sončenju. Pomaga pri hlajenju in pomirjanju opečene kože ter pospešuje celjenje. Najbolje je uporabiti 100% čisti aloe vera gel brez dodatkov.

Aloe vera je rastlina, znana po svojih zdravilnih lastnostih. Gel iz njenih listov se uporablja za pomiritev, vlaženje in zdravljenje kože. Vsebuje vitamine, minerale, encime in aminokisline, ki pomagajo pri regeneraciji kože in zmanjšujejo vnetje.

Aloe vera je običajno varna za občutljivo kožo, vendar je priporočljivo narediti test na majhnem delu kože, da preverite, če pride do alergijske reakcije.

Aloe vera lahko pomaga zmanjšati videz brazgotin zaradi svojih regenerativnih lastnosti. Redna uporaba lahko izboljša teksturo kože in pospeši celjenje brazgotin

Aloe vera gel lahko uporabite večkrat na dan, odvisno od potreb vaše kože. Pri sončnih opeklinah ali vnetjih je priporočljivo nanašati gel vsaj dvakrat do trikrat na dan.

Da, aloe vera je odličen vlažilec in pomaga pri hidrataciji suhe kože. Uporabite ga samostojno ali v kombinaciji z drugimi vlažilnimi sredstvi za najboljše rezultate.

Da, aloe vera je znana po svojih protivnetnih lastnostih, ki pomagajo pomiriti kožne alergije in izpuščaje. Nanesite gel neposredno na prizadeto območje za takojšnje olajšanje.

Prijavite se in uživajte
prednost registriranih strank.

Registriran kupec prejme
-10% POPUST
za vse nakupe

Bi želeli popust ob naslednjem nakupu?

Prijavite se na naše e-novice in prejmite kupon za 10% popust pri naslednjem nakupu.

Prijavite se in uživajte
prednost registriranih strank.

Registriran kupec prejme
-10% POPUST
za vse nakupe

Bi želeli popust ob naslednjem nakupu?

Prijavite se na naše e-novice in prejmite kupon za 10% popust pri naslednjem nakupu.