Dostava blaga v Sloveniji

Vse izdelke kupcu dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije d.d.  (v nadaljevanju: «izvajalec ») na kupčev naslov v Sloveniji, ki je naveden v naročilu. 


Izvajalec vroči naročeno blago naslovniku osebno na naslovu, ki ga je kupec izbral kot kraj prevzema. V kolikor na izbranem naslovu ni nikogar doma, pusti izvajalec v hišnem poštnem predalčku obvestilo, v katerem navede mesto prevzema (bližnja PTT poslovalnica) in rok, v katerem lahko naslovnik pošiljko prevzame. Če naslovnik ne prevzame naročenega blaga v roku, določenem v obvestilu, se pošiljka vrne pošiljatelju. V tem primeru ima dobavitelj od naročnika pravico terjati povrnitev nastalih stroškov.


Cena dostave blaga znaša skladno z cenikom za posamezno naročilo objavljeno na spletni trgovini ali spletni strani izvajalca. Pri nakupu v vrednosti nad 30,00 EUR, pa stroške dostave (embalažo, pakiranje, transport, poštnino) nosimo mi. Se pravi za vas brezplačno.


Rok dostave naročenega blaga je načeloma 2 – 4 delovne dni. Ob sobotah, nedeljah in praznikih blaga ne odpošiljamo.


V primerih, ko ponudnik pravočasno in v skladu s pogodbo odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca dostave. Kupec se zavezuje, da se, zaradi kasnejše dostave blaga ali drugačnega načina dostave blaga, odpoveduje drugim načinom za povračilo nastalih stroškov, plačane kupnine in plačanih stroškov dostave blaga, kot so na primer odškodninski zahtevki v obliki civilnih tožb in podobno, obdrži pa vse ostale minimalne pravice v skladu z določili Zakona o varstvu potrošnikov.


Kupec je dolžan prevzeti blago od izvajalca na naslovu , kot ga je sam izbral v postopku nakupa, pod pogojih, ki jih določa izvajalec. Ob prevzemu je dolžan preveriti količino in kvaliteto prejetega blaga, kasnejše reklamacije niso možne.

Mednarodna dostava

Mednarodna dostava bo opravljena po celotnem izvršenem plačilu kupnine iz potrjenega naročila kupca.  
Plačilo vsebuje tudi poštnino, ki je zaračunana glede na lokacijo prejemnika in težo pošiljke po ceniku izvajalca.

Prijavite se in uživajte
prednost registriranih strank.

Registriran kupec prejme
-5% POPUST
za vse nakupe

Bi želeli popust ob naslednjem nakupu?

Prijavite se na naše e-novice in prejmite kupon za 10% popust pri naslednjem nakupu.

Prijavite se in uživajte
prednost registriranih strank.

Registriran kupec prejme
-5% POPUST
za vse nakupe

Bi želeli popust ob naslednjem nakupu?

Prijavite se na naše e-novice in prejmite kupon za 10% popust pri naslednjem nakupu.