Načini plačila

Plačilo po povzetju

Pri plačilu po povzetju se dodatno zaračuna strošek »plačila po povzetju« skladno z vsakokratnim veljavnim cenikom izvajalca poštnih storitev razen v primeru, če kupec naroči vrednost blaga nad 30,00 eur.

 

Plačilo po predračunu

Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji oziroma pri hitrem nakupu, predračun, na katerem boste imeli vse podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic in namen plačila. 
Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali z univerzalnim plačilnim nalogom UPN. Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate prek svoje spletne banke, lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti.
Predračun je potrebno plačati v roku veljavnosti predračuna, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Vaše naročilo postane veljavno, ko ga odpošljemo, cene veljajo na dan odpošiljanja naročila. Naročene izdelke vam pošljemo po plačanem predračunu in vas o tem obvestimo na vaš e-naslov ali preko sms sporočila.

 

Plačilo s plačilnimi karticami (MasterCard, Maestro, Visa, Visa-Electron, Activa) 

Pri izvajanju spletnih plačil je skrb o varnosti podatkov o vaši plačilni kartici popolnoma odveč. Sistem spletnega plačevanja omogoča, da se podatek o številki kartice in CVV koda vnaša izključno na varnih straneh banke. Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda. V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami boste zato preusmerjeni na spletne strani, ki jih upravlja procesni center Banke s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.
Blagovni znamki Verified by Visa in Mastercard SecureCode omogočata, da lahko z uporabo vaše pametne kartice vsak spletni nakup elektronsko podpišete z uporabo vašega enkratnega gesla.
Imetnikom plačilnih kartic nudimo trenutno najvarnejše spletno poslovanje, neodvisno od vrste kartice – bodisi kreditne ali debetne.

Prijavite se in uživajte
prednost registriranih strank.

Registriran kupec prejme
-10% POPUST
za vse nakupe

Bi želeli popust ob naslednjem nakupu?

Prijavite se na naše e-novice in prejmite kupon za 10% popust pri naslednjem nakupu.

Prijavite se in uživajte
prednost registriranih strank.

Registriran kupec prejme
-10% POPUST
za vse nakupe

Bi želeli popust ob naslednjem nakupu?

Prijavite se na naše e-novice in prejmite kupon za 10% popust pri naslednjem nakupu.