O nas

Kdo smo

ApiNature se ukvarja z uvozom in prodajo najbolj kakovostnih, naravnih in ekoloških izdelkov pa področju prehranskih dopolnil, kozmetike, čistil in detergentov ter erotičnih pripomočkov. Vodi nas želja, da strankam omogočamo cenovno dostopno pot do kakovostnih izdelkov, ki so dejansko učinkoviti. Vsi produkti v naši ponudbi so preverjeno kakovostni, kar dokazujejo številni certifikati. Uvažamo samo tiste izdelke za katere verjamemo da pripomorejo k dobrobiti in zdravju naših uporabnikov. Pri izbiri novih izdelkov se vedno vživimo v potrebe naših uporabnikov - ženske, moški, starejši, mlajši, otroci, športniki itd, zato da bi jim pomagali pri izzivih s katerimi se soočajo. 

Vodijo nas vrednote kot so: naravno, kakovostno, inovativno in drugačno od ostalih ponudnikov. Naše poslanstvo je s kakovostno ponudbo naravnih in varnih izdelkov skrbeti za zdravje in dvig kakovosti življenja naših kupcev. Dolgoročna vizija našega podjetja je postati vodilni v Sloveniji pri trženju naravnih in ekoloških izdelkov.

Medeni začetki

Leta 2013 smo z željo, pripeljati najboljše iz vsega sveta v domače kraje, v Kranju ustanovili podjetje Apinature d.o.o. Naša pot šteje že kar nekaj let, ki smo si jih vzeli za temeljito raziskovanje potreb ljudi na eni strani in primernih rešitev v obliki naravnih izdelkov na drugi. Cilj razvoja podjetja ni bil zgolj vzpostaviti učinkovite dobave izdelkov visoke kakovosti – pomembneje je bilo prepričati se, da smo našli prave izdelke, v katerih koristih uživamo tudi sami in bi jih priporočili vsakomur, z željo po kakovostnejšemu življenjskem slogu.

Ime nakazuje da je bil prvotni namen prodaja vrhunskega kubanskega medu, medenih izdelkov in dopolnil k prehrani v povezavi s čebelami. Sčasoma se je izkazalo, da je povpraševanja veliko tudi za druge kategorije izdelkov zato smo poslovanje razširili, hkrati pa je zanimanje za izdelke pod lastno blagovno znamko ApiNature upadlo, in njih danes večinoma ne prodajamo več. Vseeno pa v duhu prvotne vizije ohranjamo ime podjetja in ponujamo kopico medenih in čebeljih proizvodov.

Razvoj podjetja in preusmeritev

Naš osrednji posel se je z leti nekoliko spremenil, danes našo glavno dejavnost predstavlja uvoz kakovostnih blagovnih znamk na tržišče in kot ekskluzivni zastopnik. Zagotavljamo redno dobavo izdelkov v trgovine DM in Špar, hkrati pa je mogoče izdelke ki jih uvažamo dobiti tudi na naši lastni spletni strani ApiNature.

Naša ponudba obsega proizvode iz štirih glavnih kategorij: naravna čistila, prehranska dopolnila, izdelki za nego in erotični pripomočki. Ponujamo vrhunske kakovostne znamke kot so Derma, Green Emotion, Apicol, Nivel, Estado Puro, Vitalmix in številne druge.

Certificirana kakovost

Izdelki, ki jih prodajamo, so brez izjeme vrhunski. Morda so, v trenutku ko jih pripeljemo na trg, nepoznani, pa vendar gre za skrbno izbrane izdelke, za katerimi je veliko raziskav in znanja. Naša želja je da take izdelke predstavimo na sicer že precej zasičenem trgu in z izpostavljanjem prednosti in dokazovanjem vrhunske kakovosti dosežemo, da se javnost obrne od konvencionalnih poznanih znamk, k naravnim in ekološko neoporečnim. Poznani izdelki so vam morda domači, svetujemo pa vam, da se poglobite v sestavo in spoznali boste kaj v resnici kupujete.

Vodstvo podjetja in načela

Vodstvo podjetja z ustanoviteljem in direktorjem Zokkyjem Zadraveczem na čelu se zavzema za vrhunsko storitev oskrbe končnih kupcev kot tudi naših zastopnikov in zaposlenih. V središče postavljamo dobro počutje vseh udeleženih v naši prodajni verigi, saj s tem utemeljujemo svojo skrb za splošno dobro z našimi izdelki.

Vodijo nas etična načela, zato vedno transparentno predstavljamo naše izdelke in storitve. Zavzemamo se tudi za to da je cela naša dobavna veriga etično nesporna.

Poleg tega se zavedamo naše družbene odgovornosti v lokalnem okolju, zato podpiramo različne projekte in podjetja, in z donacijami spodbujamo zavzete posameznike.
 

Prijavite se in uživajte
prednost registriranih strank.

Registriran kupec prejme
-10% POPUST
za vse nakupe

Bi želeli popust ob naslednjem nakupu?

Prijavite se na naše e-novice in prejmite kupon za 10% popust pri naslednjem nakupu.

Prijavite se in uživajte
prednost registriranih strank.

Registriran kupec prejme
-10% POPUST
za vse nakupe

Bi želeli popust ob naslednjem nakupu?

Prijavite se na naše e-novice in prejmite kupon za 10% popust pri naslednjem nakupu.