Ženska in moška si(e)nergija!

Marec je mesec praznikov: vseh žena in tudi moških. Mesec, ko se narava prebuja in sokovi pretakajo z vso silovitostjo, energije se uravnavajo.

Deli s prijatelji:

Ženska in moški! Lahko sta si kot mačka in miš, lahko pa enostavno – sodelujeta. Najlepša sinergija se zgodi prav v ravnovesju! Narava že ve. Za vsako težavo je razvila rastlino. Žensko MACO in moški GINSENG. Tako v tradicionalni prehrani, kot ljudskem zdravilstvu, se uporabljata že mnoga stoletja.

ŽENSKA ENERGIJA - MACA

Legende pripovedujejo o nadzemeljski moči inkovskih bojevnikov, ki so pred vsako bitko zaužili nekaj zdrobljene mace in tako postali nepremagljivi.

Starodavna rastlina črpa svojo moč iz vulkanske zemlje, bogate z minerali, za svojo zaščito in preživetje pa vsebuje ključna hranil, pomembna tudi za človeški organizem: beljakovine, železo, cink, magnezij in kalcij, ogljikove hidrate, fosfor in skoraj vse vitamine (B1, B2, B12, C in E).

Značilnosti MACE so:

  • pripomore k boljši telesni in duševni zmogljivosti,
  • pripomore k ohranjanju optimalne vzdržljivosti, čustveni stabilnosti in vitalnosti,
  • pomaga pri ohranjanju naravne spolne aktivnosti in energije.

Prehranska dopolnila na osnovi mace so na voljo v prahu ali kapsulah, pri nakupu pa bodite pozorni na izjavo proizvajalca o vsebnosti makamidov in makaenov, ekskluzivnih polinenasičenih maščobnih kislinah, ki razkrivajo pristnost rastline.

Kapsule ESTADO PURO MACA vsebujejo ekstrakt perujske vrste Lepidium meyenii, ki raste na izjemnih nadmorskih višinah pobočij osrednjih Andov v Amazonskem pragozdu. Izdelane so z edinstvenim postopkom ekstrakcije z vodo, ki kot topilo zadrži vse naravne lastnosti korenine.

MOŠKA ENERGIJA – GINSENG

Na Kitajskem za namen povečanja moške energije tradicionalno uporabljajo korenino ginsenga že več kot 5000 let. Skrivnost je seveda v korenini, ki vsebuje snovi ginsenozide ali panaksozide. Telesu pomaga, da se lažje prilagodi na dejavnike, ki sprožijo stres (adaptogeno delovanje).

Značilnosti GINSENGA so:

  • Pripomore k boljšemu spolnemu življenju in spodbuja vitalnost!
  • Zmanjšuje občutek izčrpanosti in utrujenosti, pomaga ohranjati kognitivne funkcije!
  • Pripomore h krepitvi fizične in psihične energije ter k pravilnemu delovanju imunskega sistema.

Ženske lahko moškemu predlagate NIVEL VIGOR kapsule za spolno moč, uživate pa ga obenem tudi same. Poleg ginsenga vsebuje namreč MACO, ki je močno priljubljena predvsem zaradi vpliva na boljšo žensko telesno in duševno zmogljivost ter ohranjanje naravne spolne aktivnosti in energije.

Izdelek je obogaten z aminokislino L-arginin ter mineralom cinkom, ki prispeva k vzdrževanju normalne ravni testosterona v krvi ter žafranom, ki vplivana razpoloženje.

Ravnotežje ženske in moške energije je osnova za razumevanje in ljubezen. Pričnite zdaj!

 

Prijavite se in uživajte
prednost registriranih strank.

Registriran kupec prejme
-10% POPUST
za vse nakupe

Bi želeli popust ob naslednjem nakupu?

Prijavite se na naše e-novice in prejmite kupon za 10% popust pri naslednjem nakupu.

Prijavite se in uživajte
prednost registriranih strank.

Registriran kupec prejme
-10% POPUST
za vse nakupe

Bi želeli popust ob naslednjem nakupu?

Prijavite se na naše e-novice in prejmite kupon za 10% popust pri naslednjem nakupu.