3 RAZLOGI ZA SKRB: OTROŠKA KOŽA IN SONCE

Najpomembnejše stvari, na katere moramo biti pozorni, ko gre za kožo najmlajših ob vročih dneh! Nikakor ne poskušajte sprejemati kompromisov!

Deli s prijatelji:

Bliža se čas dopustov in malčki se ga veselijo! Lahko bodo čofotali po nizki vodi, delali gradove iz mivke in se brezskrbno prepustili dopustniškim prigodam.

Toda skrb ni odveč! Poletno sonce je lahko za tanko otroško kožo nevarno, hitreje je opečena in obenem občutljivejša na toploto.

Trije najpomembnejši razlogi, zakaj vas mora za zaščito otroške kože zares skrbeti:

  1. Otroška koža je tanjša od odrasle. Na posameznih mestih je že v osnovi bolj suha in se pogosto lušči, zato potrebuje pozorno vsakodnevno nego, ki podpira njeno naravno bariero. Ob izpostavljanju sončnim žarkom nanesite na telo in obraz zaščitne kozmetične izdelke, ki so otrokom prijazni, brez nepotrebnih dodatkov. Vsi se namreč še kako zavedamo, da si naši otroci zaslužijo najlažje, najčistejše in najbolj zaščitno ustrezne otroške negovalne izdelke.
  2. Vreme lahko dodatno izsuši otrokovo kožo, še posebej visoke in nizke temperature z nizko ravnijo vlažnosti. Neprijetnosti s suho kožo lahko tudi sami rešite sami doma tako, da se izogibate uporabi dražečih mil in prepogostemu kopanju. Otroško kožo po kopanju masirajte z naravnimi olji. Razdraženo kožo od sonca dodatno negujte z naravno kombinacijo aloe vere, karitejevega masla in glicerina, ki pomagajo ohranjati in krepiti naravno zaščitno funkcijo kože (kot je na primer Derma After Sun Sorbet za po sončenju).
  3. Izogibajte se soncu sredi dneva, ko je najmočnejše. Po kopanju (morje, bazen) nanos zaščitne kreme večkrat ponovite. Za maksimalno zaščito upoštevajte priporočene količine proizvajalca in nikar ne štedite! Ne pozabite - najboljša zaščita pred sončnimi žarki je, da se jim popolnoma izognete! Otroke, mlajše od 3 let, vedno dodatno zaščitite z oblačili in pokrivali!

Izbirajte le izdelke, primerne za nežno dojenčkovo kožo, brez nepotrebnih dodanih kemičnih snovi. Preizkusite linijo Derma Eco Baby!

Zakaj?

Linija izdelkov DERMA Eco BABY je kozmetika brez parfumov ali drugih vprašljivih kemikalij! Gre za otroško naravno kozmetiko vrhunske kakovosti, ki je preverjena:

•             ekološko certificirana s certifikatom Ecocert,

•             nosi certifikat za okolje nordijskega laboda,

•             certifikat Alergy certified,

•             ter je obenem certificirana in priporočena s strani Astma Alergija Nordic.

0 % nepotrebnih kemikalij – 100 % iskrena in ljubeča nega vašega malčka!

APINATURE PRIPOROČA:

DERMA ECO losjon za po sončenju SPF 30 PCR 150 ml

DERMA ECO BABY otroško olje za nego kože

DERMA ECO BABY otroški šampon/kopel 250 ml

DERMA AFTER SUN Sorbet z aloe vero in karitejevim maslom 200 ml

ALOE VERA GEL

Prijavite se in uživajte
prednost registriranih strank.

Registriran kupec prejme
-10% POPUST
za vse nakupe

Bi želeli popust ob naslednjem nakupu?

Prijavite se na naše e-novice in prejmite kupon za 10% popust pri naslednjem nakupu.

Prijavite se in uživajte
prednost registriranih strank.

Registriran kupec prejme
-10% POPUST
za vse nakupe

Bi želeli popust ob naslednjem nakupu?

Prijavite se na naše e-novice in prejmite kupon za 10% popust pri naslednjem nakupu.