NIVELFLEX: Celostna podpora za zdravje sklepov in kosti

Nivelflex je inovativno prehransko dopolnilo, ki je zasnovano za izboljšanje zdravja sklepov in kosti ter nudi podporo vsem, ki se soočajo z gibalnimi izzivi zaradi težav s sklepi. Sestava tega prehranskega dopolnila je premišljeno oblikovana in vključuje specifične učinkovine, znane po svojem pozitivnem vplivu na zdravje sklepov in kosti.

Deli s prijatelji:

Bolečine v sklepih so pogosta težava, ki prizadene ljudi vseh starosti in življenjskih slogov, lahko pa omejujejo vsakodnevne dejavnosti in zmanjšujejo kakovost življenja. Nivelflex je prehransko dopolnilo, ki je posebej zasnovano za izboljšanje zdravja sklepov in kosti ter nudi podporo tistim, ki se soočajo z gibalnimi izzivi zaradi težav s sklepi. S premišljeno sestavo, ki vključuje specifične učinkovine z znanim pozitivnim vplivom na zdravje sklepov in kosti, je Nivelflex rešitev za učinkovito obvladovanje težav s sklepi.

foto: canva.com
foto: canva.com

KLJUČNE SESTAVINE

Glukozamin

Izvira iz rakov in je ključen za obnovo ter vzdrževanje hrustanca v sklepih ter izboljšanje gibljivosti. Visoka vsebnost glukozamina v izdelku (534 mg v dnevnem odmerku) zagotavlja optimalno podporo. Najbolj priznana in najučinkovitejša oblika glukozamina je glukozamin sulfat, ki se pogosto uporablja v kombinaciji s hondroitin sulfatom, ki je tudi del hrustanca ter sestavni del vezi in tetiv. Številne klinične raziskave potrjujejo učinkovitost te kombinacije.

Hondroitin

Pridobljen iz hrustanca morskega psa in lahko podpira zdravje hrustanca in vezivnih tkiv ter upočasni napredovanje osteoartritisa.

MSM ali metilsulfonilmetan

Je organska spojina, ki vsebuje žveplo in je pomembna za tvorbo kolagena, elastina, keratina in drugih proteinov v telesu.

Hidroliziran morski kolagen

Kolagen je ključna beljakovina v telesu, ki igra bistveno vlogo pri ohranjanju zdravja in funkcije različnih tkiv, vključno s kožo, kostmi, hrustancem, mišicami, ligamenti in tetivami. Hidroliziran morski kolagen je oblika kolagena, pridobljena iz ribjih tkiv, ki omogoča lažjo absorpcijo in uporabo v telesu.

 

Hialuronska kislina

Naravna snov, prisotna v telesu, ki prispeva k viskoznosti in prožnosti sinovialne tekočine, zmanjšuje trenje med sklepi ter spodbuja obnovo hrustanca in tvorbo kolagena.

Vitamin C ali L-askorbinska kislina

Pomemben pri tvorbi kolagena in antioksidant, ki ščiti sklepe pred poškodbami zaradi prostih radikalov ter zmanjšuje vnetje v sklepih.

Kurkuma

Ima pomembne antioksidativne lastnosti in ščiti celice pred prostimi radikali.

Bioperin® ali izvleček črnega popra

 Povečuje absorpcijo hranil.

Bosvelija

 Zmanjšuje vnetje v sklepih.

Izvleček čiste jajčne membrane

Pomaga pri obnavljanju hrustanca.

VIR KOLAGENA

Peptan®

Vrhunska blagovna znamka aktivnih peptidov morskega kolagena tipa 1. Peptan® zagotavlja kolagen v obliki peptidov, kar omogoča njihovo neposredno absorpcijo in učinkovitost. Ti peptidi delujejo kot posebni signalizatorji za proizvodnjo endogenega kolagena, kar spodbuja telesu lastno proizvodnjo kolagena.

Ovomet®

Kolagen iz jajčne membrane, ki naravno zagotavlja različne vrste kolagena (prisotnega v sklepih, hrustancu, kitah ...) in več kot 400 beljakovin, ki delujejo sinergijsko. Ovomet® je sestavina z velikim potencialom za zdravje sklepov, saj zagotavlja raznoliko paleto hranil, ki podpirajo celovito zdravje sklepov.

 

 

Nivelflex ne zagotavlja zgolj ene oblike kolagena, temveč različne tipe (I, III, V, X) iz visoko biološko dostopnih virov (Peptan® in Ovomet®). S svojo formulo, ki vsebuje več kot 400 beljakovin, ki delujejo sinergijsko, spodbuja proizvodnjo in podpira zdravje sklepov, kar potrjujejo klinične študije. Poleg tega nudi močan protivnetni učinek zaradi kombinacije aktivnih sestavin, kot so kurkuma, bosvelija, MSM in Ovomet®.

Za celostno podporo zdravju sklepov Nivelflex vsebuje tudi vitaminsko-mineralni kompleks, ki vključuje vitamina C in D ter silicij. Ti vitamini in minerali so ključni za zdravje sklepov in kosti ter dopolnjujejo učinkovitost samega prehranskega dopolnila.

Priporočen odmerek

Priporočen odmerek Nivelflexa je 2 tableti na dan, po obroku. Redna uporaba lahko pomaga izboljšati gibljivost sklepov, zmanjšati bolečino ter ohraniti zdravje sklepov in kosti. Namenjeno je tako aktivnim športnikom kot tudi posameznikom, ki se spopadajo z gibalnimi ovirami zaradi težav s sklepi.


NIVELFLEX KREMA: LOKALNO LAJŠANJE BOLEČIN

Nivelflex krema za lokalno lajšanje bolečin je inovativna hladilna krema, ki združuje naravne sestavine za učinkovito lajšanje bolečin in vnetja v sklepih. Krema deluje lokalno na prizadetih območjih in je oblikovana s posebno kombinacijo sestavin, ki so znane po svojih protivnetnih in analgetičnih lastnostih.

Med najpomembnejšimi sestavinami kreme so

MSM

spodbuja zdravje tkiv in zmanjšuje vnetje.

Vražji krempelj, arnika in ognjič

imajo protivnetne lastnosti in lajšajo bolečine v sklepih.

Hondroitin in glukozamin

podpirata zdravje hrustanca.

Kurkuma

zmanjšuje bolečino in oteklino.

Aloe vera

pomirja in vlaži kožo.

Krema je učinkovita pri lajšanju bolečin v sklepih, spodbuja regeneracijo tkiva in pomirja razdraženo kožo. Njena hladilna formula zagotavlja dodatno olajšanje in hlajenje na prizadetih območjih.
 

Kombinacija uporabe kreme in kapsul Nivelflex omogoča celostno in učinkovito skrb za zdravje sklepov in mišic. Krema deluje lokalno na mestu bolečine, medtem ko kapsule nudijo notranjo podporo. Skupna uporaba kreme in kapsul omogoča celostno lajšanje bolečin, zmanjšanje vnetja ter obnovo in vzdrževanje zdravja sklepov in mišic. To omogoča optimalno okrevanje in obvladovanje težav s sklepi in mišicami.


Priporočamo vam:

ESTADO PURO Flexi kolagen

ESTADO PURO magnezij direkt

ESTADO PURO dermo kolagen

Prijavite se in uživajte
prednost registriranih strank.

Registriran kupec prejme
-10% POPUST
za vse nakupe

Bi želeli popust ob naslednjem nakupu?

Prijavite se na naše e-novice in prejmite kupon za 10% popust pri naslednjem nakupu.

Prijavite se in uživajte
prednost registriranih strank.

Registriran kupec prejme
-10% POPUST
za vse nakupe

Bi želeli popust ob naslednjem nakupu?

Prijavite se na naše e-novice in prejmite kupon za 10% popust pri naslednjem nakupu.