NARAVNE KREME ZA OBRAZ

Kako pametno izbrati ustrezno naravno nego za obraz?

Deli s prijatelji:

Mnoge posameznice med nakupovanjem kreme za obraz ne razmišljajo, zakaj s prekomerno obloženih polic slednjič izberejo »pravo«. Četudi gre za pomembno izbiro pri negi obraza (ki je ogledalo človeka!), še vedno prepričajo lepe embalaže, bodisi omamne vonjave. Kako torej pametno izbrati ustrezno, predvsem pa naravno nego kože na obrazu?

Zavedati se je namreč potrebno, da so dodane dišave v kozmetiki najpogostejši povzročitelji kontaktnih alergij na koži! Tisti, ki beremo drobni tisk na zadnji strani embalaže izdelkov, se aktivno izogibamo parfumom, parabenom in drugi, povsem nepotrebni dodani kemični nesnagi v kozmetiki.

Koža je največji organ človeškega organizma in ga v prvi vrsti ščiti: torej je prav, da tudi mi nanj delujemo zaščitno! V kolikor sodite med visoko ozaveščene posameznice, ki znajo modro presoditi o vsakodnevnih vplivih na lastno kakovost življenja, se v tem trenutku najbrž sprašujete:

kako razmišljati trajnostno: razsodno poskrbeti za svojo kožo in izbrati čimbolj (telesu in okolju prijazno) NARAVNO KREMO ZA OBRAZ?

Ob sprehodu med policami naj vas vodi...

  • Manj je več: preglejte sestavine – seznam naj vsebuje pretežno negovalne sestavine, pred dišavami in alkoholi! Dišave naj bodo torej na tem seznamu čim bolj na koncu, še bolje, če jih ni!
  • Ni pomemben naziv: dnevna/nočna. Vprašajte se: res potrebujete dve (različni, s podobnimi sestavinami) kremi za obraz? V kolikor gre za nego normalnega-suhega tipa kože, je dovolj en sam izdelek, celodnevni (24h). Vaš cilj je namreč hidracija! Še posebej pomembna je vsebnost vlažilnih sestavin (npr. aloe vera), ki hitro prodirajo v kožo in ne puščajo mastnih sledov.
  • Cena: kje je meja za kakovost? So najdražje kreme res najkakovostnejše? Odgovor gotovo poznate.
  • Razmislite tudi o vzporedni negi: kateri so ostali kozmetični izdelki, ki jih nujno potrebujete za svežo in očiščeno kožo na obraz? Najbrž ne bo šlo brez čistilnega gela in morda odstranjevalca ličil... To je to.
  • Preverite vsebnost naravnih sestavin, še najbolje ekološke pridelave: naravna olja omogočajo vaši koži učinkovito nego in zaščito, kar ohranja njeno elastičnost in naravno ravnovesje. Obdrži mehkobo in prožnost, poleg tega pa je tudi vedno negovana.
  • Kako je krema za obraz skladiščena? Ekološka embalaža naredi vedno dober vtis! Dejstvo: brezzračni dozirniki omogočajo popolno izrabo vsebine!
  • Pozorni bodite na način, kako so kremo za obraz preizkusili drugi pred vami! To povedo CERTIFIKATI, ki so plod zahtevnih testiranj in pričajo o najvišji kakovosti.

Pod drobnogled smo vzeli skandinavsko kozmetiko DERMA, ki z linijo EcoWoman zagotavlja nego obraza in telesa, z izključno negovalnimi, zaščitnimi sestavinami za kožo in lase.

DERMA je pravzaprav pionir kozmetike za nego kože, kjer skoraj vsi izdelki, tudi 24h krema za obraz, ponosno nosijo certifikat za ekološko označbo

  • Nordic Swan,
  • AllergyCertified
  • in so priporočeni s strani Astma Alergija Nordic.

Vsi izdelki linije Derma Eco Woman so tudi ekološko certificirani s strani Ecocerta!

Kakovostni izdelki izpolnjujejo tudi najvišje skandinavske standarde ter spoštujejo telo in naravo. Nasprotno s poplavo pretirano dišečih izdelkov (ki v neštetih reklamah »zagotavljajo« 10 let mlajšo kožo ter »srečnejše življenje«, kljub vsebnosti dišav, parabenov in barvil!) je koncept danske Derme osredotočen izključno na čisto nego telesa – na osnovi naravno neoporečnih sestavin, ki negujejo in ščitijo kožo ter lase.

Odprtost in iskrenost glede vsega, v kar verjamejo in ponujajo v Dermi je posledica najodličnejše strokovnosti: izdelki so proizvedeni v timu več kot 100 usposobljenih strokovnjakov, osredotočenih na dosledno doseganje najčistejših kakovostnih izdelkov, vsakič znova in znova.

Pridružite se, ob vrhunski negi kože, tudi vi v skupino tistih, ki želijo pomagati zaščititi okolje, planet in prihodnosti!

Pustite vtis - brez odtisa na okolje!

APINATURE PRIPOROČA:

Dnevna krema za obraz Derma Eco

Nočna krema za obraz Derma Eco

Anti age krema Derma Eco

Čistilni gel za obraz Derma Eco

 

Prijavite se in uživajte
prednost registriranih strank.

Registriran kupec prejme
-10% POPUST
za vse nakupe

Bi želeli popust ob naslednjem nakupu?

Prijavite se na naše e-novice in prejmite kupon za 10% popust pri naslednjem nakupu.

Prijavite se in uživajte
prednost registriranih strank.

Registriran kupec prejme
-10% POPUST
za vse nakupe

Bi želeli popust ob naslednjem nakupu?

Prijavite se na naše e-novice in prejmite kupon za 10% popust pri naslednjem nakupu.